Videowalls huren

Alle configuraties mogelijk!

Indruk maken? Videowall huren!

knop offerte

Maak indruk met een videowall van Business IT Rent! Trek de aandacht met Full HD beeldkwaliteit op een groot oppervlak en overtuig, vermaak of informeer uw publiek. Onze videowalls zijn verkrijgbaar in elke gewenste configuratie en daarmee voor elk budget. Zo kunt u ook met een beperkt budget een grootse indruk maken. Vraag snel een offerte aan of lees hieronder meer informatie over onze videowalls.

Alle configuraties mogelijk

Alle configuraties zijn mogelijk wanneer het gaat om de videowalls van Business IT Rent. 2×2, 3×3, 4×4, nog groter of zelfs onregelmatig: het is allemaal mogelijk. Wat u ook voor ogen heeft, Business IT Rent regelt het. De videowalls zijn te monteren op statieven of aan de wand, waardoor de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Bekijk verderop in dit artikel voorbeelden van toepassingen en configuraties.

Voordelen van een videowall

Een videowall huren brengt veel voordelen met zich mee. Een videowall heeft namelijk altijd een scherp beeld, werkt in alle lichtomstandigheden, trekt de aandacht en houdt deze langer vast, is in elke configuratie mogelijk, en heeft tot slot een zeer sterke communicatiekracht.

Altijd scherp beeld

Een videowall heeft altijd een scherp beeld. Door de nieuwste Full HD technologieën, de trillingvrije en zeer hoge beeldkwaliteit en de grote kijkhoek bent u verzekerd van een beeld dat niet alleen u, maar ook uw publiek versteld doet staan.

In elke configuratie mogelijk

Videowalls zijn in elke configuratie mogelijk. Door de modulaire opbouw van de schermen kunt u zelf bepalen wat voor afmetingen u wilt gebruiken. Wilt u een brede videowall of wilt u juist de hoogte in? Of wilt u een onregelmatige of unieke vorm? Het is allemaal mogelijk.