Videowall huren

//Videowall huren
Videowall huren 2017-06-23T14:03:42+00:00

Videowalls huren

Alle configuraties mogelijk!

Indruk maken? Videowall huren!

knop offerte

Maak indruk met een videowall van Business IT Rent! Trek de aandacht met Full HD beeldkwaliteit op een groot oppervlak en overtuig, vermaak of informeer uw publiek. Onze videowalls zijn verkrijgbaar in elke gewenste configuratie en daarmee voor elk budget. Zo kunt u ook met een beperkt budget een grootse indruk maken. Vraag snel een offerte aan of lees hieronder meer informatie over onze videowalls.

Alle configuraties mogelijk

Alle configuraties zijn mogelijk wanneer het gaat om de videowalls van Business IT Rent. 2×2, 3×3, 4×4, nog groter of zelfs onregelmatig: het is allemaal mogelijk. Wat u ook voor ogen heeft, Business IT Rent regelt het. De videowalls zijn te monteren op statieven of aan de wand, waardoor de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Bekijk verderop in dit artikel voorbeelden van toepassingen en configuraties.

Voordelen van een videowall

Een videowall huren brengt veel voordelen met zich mee. Een videowall heeft namelijk altijd een scherp beeld, werkt in alle lichtomstandigheden, trekt de aandacht en houdt deze langer vast, is in elke configuratie mogelijk, en heeft tot slot een zeer sterke communicatiekracht.

Altijd scherp beeld

Een videowall heeft altijd een scherp beeld. Door de nieuwste Full HD technologieën, de trillingvrije en zeer hoge beeldkwaliteit en de grote kijkhoek bent u verzekerd van een beeld dat niet alleen u, maar ook uw publiek versteld doet staan.

In elke configuratie mogelijk

Videowalls zijn in elke configuratie mogelijk. Door de modulaire opbouw van de schermen kunt u zelf bepalen wat voor afmetingen u wilt gebruiken. Wilt u een brede videowall of wilt u juist de hoogte in? Of wilt u een onregelmatige of unieke vorm? Het is allemaal mogelijk.

Werkt in alle lichtomstandigheden

Een videowall werkt in alle lichtomstandigheden. Of de schermen nu in een lichte hal, een donkere ruimte of in de buitenlucht staan: ze bieden altijd een beeld van hoge kwaliteit dat door iedereen gezien kan worden.

Sterke communicatiekracht

Videowalls hebben een zeer sterke communicatiekracht. Uw boodschap wordt niet alleen op een duidelijke wijze overgebracht, maar blijft ook lang hangen bij uw publiek. Zo maakt u met een videowall altijd een blijvende indruk.

Trekt de aandacht en houdt deze vast

Een videowall trekt de aandacht en houdt deze vast. Mensen zijn altijd direct onder de indruk van een videowall en zijn sneller geneigd om te kijken én te blijven kijken. Zo kunt u veel meer mensen bereiken dan wanneer u andere vormen van communicatie inzet.

Maak gebruik van de vele voordelen van een videowall! >
videowall divider

Nadelen van beamers

Beamers kunnen ook een groot beeld projecteren, maar toch heeft u hier wel te maken met enkele grote nadelen. Zo werken beamers alleen in het donker, projecteren ze een beeld dat nooit zo scherp is als op een scherm, geven beamers schaduwen wanneer er tussen de beamer en het doek gelopen wordt, en is er ruimte nodig van de beamer naar de projectie.

Werken alleen in het donker

Beamers werken alleen in het donker, of in ieder geval wanneer het behoorlijk duister is. Dit limiteert het gebruik van beamers al aanzienlijk. In de buitenlucht zijn ze bijvoorbeeld al nauwelijks meer te gebruiken en ook bij presentaties is het in bijna alle gevallen fijner wanneer het licht kan blijven.

Geven Schaduwen

Beamers geven schaduwen. Omdat beamers een beeld projecteren over een afstand, ontstaan er schaduwen wanneer er iets of iemand tussen de beamer en de projectie staat. Dit kan, vooral bij presentaties, behoorlijk vervelend zijn. Bij videowalls komt het beeld van ‘binnenuit’, waardoor je daarbij nooit last van schaduwen hebt.

Nooit zo scherp als een scherm

Het beeld van beamers is nooit zo scherp als een scherm. Er zijn tegenwoordig al hele goede beamers beschikbaar, maar het feit blijft dat een beamer een beeld op een doek projecteert en het beeld dat u te zien krijgt dus eigenlijk altijd gefilterd is. Daarnaast is de projectie ook nog van andere factoren (lichtinval, ondergrond, etc.) afhankelijk, waardoor het beeld nooit zo scherp is als op een scherm.

Hebben ruimte nodig van beamer naar projectie

Beamers hebben ruimte nodig van de beamer naar de projectie. Hierdoor wordt het gebruik gelimiteerd, kunnen er schaduwen ontstaan en is het uiteindelijke beeld onderhevig aan verschillende factoren. Tegelijk geldt dat het beeld onscherp kan worden wanneer een te grote afstand moet worden overbrugd.

Voordelen van een videowall op een rij

 • Altijd scherp beeld
 • Werkt in alle lichtomstandigheden
 • Trekt de aandacht en houdt deze vast
 • In elke configuratie mogelijk
 • Sterke communicatiekracht

Nadelen van beamers op een rij

 • Werken alleen in het donker

 • Nooit zo scherp als een scherm

 • Geven schaduwen

 • Hebben ruimte nodig van beamer naar projectie

Vermijd de nadelen van beamers en ga voor het maximale met een videowall!

Videowall huren

Heeft u toch liever een of meerdere beamers? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Beamers huren
videowall divider 2

Voorbeelden van toepassingen

De toepassingen van videowalls zijn haast eindeloos. Ze zijn te gebruiken voor presentaties op de werkvloer of op een beurs, congres of seminar; ze zijn te gebruiken om commerciële boodschappen en reclame op te tonen in bijvoorbeeld winkelcentra; ze zijn geschikt voor het monitoren van statistieken of het tonen van meerdere (tv-)kanalen op de werkvloer, of als welkomstbord voor uw bedrijf. Wat u ook in gedachten heeft en wat voor boodschap u ook over wilt brengen: met een videowall komt het pas écht over.

Naast zakelijke doeleinden zijn videowalls natuurlijk ook te gebruiken voor entertainment doeleinden. Organiseert u bijvoorbeeld een feest of evenement en wilt u live camerabeelden op een videowall tonen? Of bijzondere visuals en/of videoclips aan het publiek tonen? Of wilt u de DJ Booth van uw festival aankleden? Ook in de wereld van entertainment geldt: alles wordt mooier met een videowall.

zakelijke videowall

Zakelijk

 • Presentaties (voor groot én klein publiek)
 • Congres/Beurs/Seminar
 • Commerciële boodschappen/reclame tonen
 • Monitoren van statistieken
 • Tonen van meerdere (tv-)kanalen
 • Welkomstbord

entertainment videowall

Entertainment

 • Themafeest (visuals/videoclips)
 • Festivals (groot en klein)
 • DJ Booth
 • Bedrijfsfeest

Voorbeelden van configuraties

Videowalls zijn op te bouwen in elke gewenste configuratie. Om u hier een beeld van te geven, hebben we enkele voorbeelden op een rij gezet. Heeft u zelf een andere opstelling in gedachten? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op om uw unieke videowall te realiseren!

Formaat 2 x 2

Videowall

Videowall

Formaat 3 x 3

Videowall

Formaat 4 x 4

Videowall

Formaat 5 x 5

Videowall

Formaat 2 x 4

Videowall

Formaat Piramide

Videowall

Formaat Trap

Videowall

Formaat XXL

Videowall

Welk formaat u maar wilt!

Digital signage en narrowcasting

Onze schermen zijn ook te gebruiken voor digital signage (ook wel narrowcasting genoemd). Met behulp van digital signage kunt u uw kijkers op een laagdrempelige manier benaderen en informeren. Daarnaast kunt u de content die wordt laten zien instellen op tijdstip en locatie, waardoor u heel specifiek kunt kiezen wie wat en wanneer te zien krijgt. Zo kunt u afspeellijsten of carrousels maken om bijvoorbeeld uw nieuwe producten, uw menukaart, uw statistieken, nieuwberichten of andere interessante informatie te tonen.

Wat is digital signage?

Digital Signage wordt ook wel Digital Out Of Home (DOOH), Narrowcasting of beeldschermcommunicatie genoemd. Het is een communicatiemedium met een sterke communicatiekracht dat, op eenzelfde manier als videowalls, de aandacht trekt en weet te behouden. Het getoonde beeld kan bestaan uit (een combinatie van) tekst, afbeeldingen, video en automatisch gegenereerde live feeds van bijvoorbeeld nieuwberichten en weersvoorspellingen.

videowall huren

Uw situatie is uniek!

Er zijn zoveel toepassingen en configuraties mogelijk dat elk project met een videowall uniek is. En de situatie waar u een videowall voor nodig heeft dus ook! Daarom spreken we graag de mogelijkheden met u door, zodat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw situatie. We geven u graag advies door uw project en uw wensen en uitgangspunten hierin te bespreken. Neem dus gerust contact met ons op!

Geef mij advies!
Vraag een offerte aan!

Voor elk budget

U vraagt zich misschien af of het wel haalbaar is om een videowall te huren. En dat is helemaal geen gekke vraag, want toen videowalls net op de markt kwamen, werden er enorm hoge prijzen voor gevraagd. In tussentijd is de technologie echter met sprongen vooruit gegaan, waardoor het huren van een videowall tegenwoordig veel voordeliger is. Een videowall huren is nu mogelijk voor elk budget! Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan gerust een offerte aan.

Voordelen van huren

Het huren van een videowall bij Business IT Rent brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het huren van videowalls voordeliger dan het aanschaffen ervan, bent u bij verhuur altijd verzekerd van de nieuwste modellen van A-merken, en krijgt u altijd de beste service, installatie en ondersteuning.

Het huren van videowalls is veel voordeliger dan de aanschaf ervan. Door het gebruik van meerdere schermen kan de aanschaf van een videowall namelijk behoorlijk oplopen. Zo gebruikt u bij een 5×5 configuratie logischerwijs al 25 schermen, wat een enorme investering kan zijn als u ze slechts enkele keren hoeft te gebruiken.

Wanneer u de schermen huurt, bent u ervan verzekerd dat u altijd met up-to-date middelen van A-merken werkt. Wanneer u ze aanschaft, zult u automatisch enkele jaren later met verouderde schermen zitten, maar bij huur bent u elke keer weer met de nieuwste en beste modellen aan het werk.

Bij het huren van een videowall bent u verzekerd van de beste service. Zo worden de videowalls uitgebreid getest en onderhouden, waardoor u zekerheid heeft over de werking. Daarnaast worden de schermen ter plaatse geïnstalleerd, zodat u direct aan de slag kan. Ook biedt Business IT Rent u de service om stand-by te staan tijdens het gebruik, zodat u verzekerd bent van een perfecte werking.

Een videowall: dé aandachttrekker

Er is geen betere aandachttrekker dan een videowall. U heeft het zelf waarschijnlijk ook wel eens meegemaakt op een beurs of een ander evenement: bijna elk bedrijf heeft een prima stand, maar er zijn een paar die er met kop en schouders bovenuit steken door het gebruik van een videowall. En wees nu eerlijk: welk bedrijf heeft een betere indruk op u gemaakt?

En dat is direct de kracht van videowalls. Ze trekken de aandacht naar zich toe, maken een blijvende indruk op de bezoeker of toeschouwer en behouden de aandacht veel langer dan andere communicatiemiddelen. Ervaar de kracht zelf en vraag direct een offerte aan!

Ervaar de kracht van videowalls!

De hoogste kwaliteit

Videowalls bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit voor al uw media-uitingen. Of het nu gaat om een uitgebreide presentatie, om een reclameboodschap of om visuals achter een DJ: door een videowall te gebruiken weet u zeker dat u het maximale resultaat behaalt. Onze videowalls hebben namelijk een trillingvrije en zeer scherpe beeldkwaliteit, alsmede een hoge helderheid en een grote kijkhoek. Daarnaast hebben ze een dunne bezel (schermrand).

entertainment wall
led videowall

Turn-key oplevering

Business IT Rent kan de gewenste videowall turn-key opleveren. Dit houdt in dat de videowall ‘sleutelklaar’ wordt opgeleverd en dat u er direct mee aan de slag kunt. Klaar voor gebruik, dus! Wij installeren alle schermen en uw overige benodigdheden, geven u er een korte uitleg over en u kunt direct beginnen met uw presentatie, feest of ander evenement!

Voordelen van Business IT Rent

Het huren van videowalls en andere apparatuur bij Business IT Rent biedt u veel voordeel. Zo kunt u tijdens de huur 24/7 bij ons terecht voor ondersteuning. Daarnaast maakt u gebruik van onze lage transportkosten, omdat wij onze eigen logistiek in beheer hebben. Ook kunnen we stand-by staan tijdens uw evenement en kunt u gebruik maken van onze volledige installatieservice.

24-uurse ondersteuning

24-uurse ondersteuning

U bent bij Business IT Rent verzekerd van 24-uurse ondersteuning. Dit houdt in dat we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaarstaan om onverhoopte problemen op te lossen. De meeste problemen kunnen we telefonisch verhelpen, maar als dat niet lukt, komen we er direct aan! En als het een probleem met de hardware blijkt te zijn, vervangen we alles binnen 4 uur!

Eigen logistiek

Eigen logistiek

Business IT Rent heeft haar logistieke proces in eigen beheer. Daarom kunnen wij gemakkelijk leveren in heel Nederland. Daarnaast kunnen we op elk gewenst tijdstip en op elke gewenste plek leveren, of het nu bij u thuis, op het werk, of bij een bepaald standnummer in een beursgebouw is. Omdat wij zelf transporteren, kunnen we ook de kosten hiervan laag houden!

Stand-by staan

Stand-by staan

Business IT Rent kan voor u stand-by staan tijdens uw evenement! Wat voor evenement u ook heeft, zij het een beurs, een congres, een feest of iets anders: wij kunnen de videowall en overige apparatuur installeren en tijdens het gehele evenement stand-by staan om direct te helpen als er iets mis gaat of als u hulp nodig heeft. Zo weet u zeker dat u uw toeschouwers de beste ervaring geeft!

Installatieservice

Installatieservice

Wij regelen de installatie tot in de puntjes! Met onze installatieservice zorgen we ervoor dat u direct aan de slag kunt en dat alles naar behoren functioneert. Zo bent u altijd verzekerd van een goede werking van de gewenste apparatuur en hoeft u zich niet bezig te houden met ingewikkelde zaken terwijl u zich al bezighoudt met uw presentatie of feest.

Meer dan videowalls

Heeft u naast een videowall nog behoefte aan overige apparatuur? Bij Business IT Rent bent u aan het juiste adres voor al uw benodigde IT apparatuur. Van computers en laptops tot aan servers, beamers en nog veel meer. Zo kunt u gemakkelijk al uw apparatuur op één plek huren! Of het nu voor een lange of voor een korte termijn is: het is allemaal mogelijk bij Business IT Rent. Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier ons ruime assortiment!
business IT rent Logo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden aan videowalls? Of heeft u behoefte aan advies voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie! Onze ervaren IT-deskundigen staan voor u klaar en helpen u met plezier verder.

Neem contact met ons op!
Of vraag direct een offerte aan!

Wilt u meer weten over Business IT Rent? Volg ons op Twitter of like onze Facebook pagina

facebook twitter