Onze werkwijze

werkwijze transport-icoon

Logistiek

Eigen logistiek

Business IT Rent heeft het logistieke proces in eigen beheer. Onze medewerkers leveren door heel Nederland. Gewenste tijdstippen voor het aanleveren of ophalen van goederen is bij Business IT Rent geen probleem. Leveringen bij u aan huis of transport naar een bepaald standnummer in een beursgebouw, dit alles kan geregeld worden. Ook leveringen in het buitenland kunnen worden verzorgd door Business IT Rent.

Wij hebben de laagste transportkosten in de branche! Bezorgen voor slechts € 35. Bezorgen en retournemen voor slechts € 70.

elkedagbereikbaar-icoon

Support

Ondersteuning in heel Nederland

Mochten er onverhoopt problemen zijn met uw gehuurde apparatuur dan zal Business IT Rent zorgen voor een oplossing. Indien telefonische ondersteuning niet afdoende mocht zijn dan komt er een consultant ter plaatse.

Mocht het geen softwarematig probleem zijn dan wordt het apparaat ter plekke vervangen, dit alles binnen 4 uur in geheel Nederland, 24×7! Onze consultants kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

– Telefonisch  – Remote beheer  – On-site  –  Standby tijdens een evenement

werkwijze installatie-icoon

Installatie

Wij regelen de installatie

Apparatuur wordt volledig naar wens geïnstalleerd. Installatie kan variëren van standaard installatie van een operating system tot aan maatwerk. Business IT Rent beschikt over ervaren consultants op het gebied van diverse evenementen. Daarnaast hebben zij uitgebreide kennis van diverse Windows platforms. Bij diverse relaties hebben wij een op maat gemaakte “image” die zodra zij de apparatuur nodig hebben wordt geïnstalleerd.
Dit scheelt enorm veel tijd voor onze klanten. Meedenken, daar gaat het om!