computers

Tijdelijk meer capaciteit nodig?

Computers inclusief software

Al vanaf 1 dag te huur!

Alles verzorgd met de ICT totaalpakketten van Business IT Rent

In bijna elk bedrijf is een goed ICT netwerk van groot belang. Bedrijfsvoering gebeurt tegenwoordig veel online, maar daarnaast is een goed netwerk binnen het bedrijf ook zeer belangrijk. Als u dit allemaal zelf moet verzorgen en zelf alle apparatuur nieuw moet aanschaffen en het netwerk zelf moet beheren, kan uw ICT afdeling een grote kostenpost worden. Kies daarom voor de ICT totaalpakketten van Business IT Rent!

Bekijk hier ons assortiment!
Vraag hier uw offerte aan!

Veel voordeliger

Door te kiezen voor een totaalpakket hoeft u geen dure apparatuur aan te schaffen, maar kunt u alles voor een veel voordeligere prijs bij ons huren. Ook nemen wij het beheer voor u uit handen, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over de werking van uw ICT netwerk. Kies ook voor een totaalpakket van Business IT Rent en geniet van het feit dat alles perfect verzorgd is.

ICT totaalpakket

Complete ontzorging

Onze ervaren specialisten ontzorgen u compleet op het gebied van ICT. Zo leveren wij ten eerste alle apparatuur en zetten wij het gehele netwerk voor u op. Maar daar houdt het niet op, want ook het beheer nemen wij op ons. Zo doen wij er bijvoorbeeld alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn wanneer een storing of een ander probleem optreedt.

Waarom Business IT Rent?

Business IT Rent in Hoogeveen heeft zich gespecialiseerd in alles wat met ICT te maken heeft. Al onze producten zijn van A-merken en kunnen uit voorraad worden geleverd. Daarnaast zijn we 24 uur per dag te bereiken voor ondersteuning. Hiermee verzekeren we u van de hoogste kwaliteit en de beste service!

Neem contact op!

Heeft u vragen over wat Business IT Rent voor uw bedrijf kan betekenen? Of bent u enthousiast geworden en wilt u zich nooit meer zorgen maken om al uw ICT vraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan helpen wij u graag verder!

Wilt u meer weten over Business IT Rent? Volg ons op Twitter of like onze F