Wilt u graag videobeelden in Full HD op een zeer groot oppervlak weergeven, dan is het handig om hiervoor een videowall te huren. Dit maakt het mogelijk om presentaties in geweldige kwaliteit en grootte weer te geven, zeer handig voor groot publiek. Een videowall is mogelijk als één groot scherm of opgebouwd als meerdere schermen met zeer dunne rand.

Business IT Rent begrijpt dat een LCD of plasmascherm niet altijd genoeg beeldoppervlak kan bieden. Huren is in dergelijke gevallen een uitstekende manier om uw visuele presentatie verder te benadrukken. Wilt u weten wat de voordelen zijn van huren? Neem dan snel contact op met een van onze professionals.
videowall huren

Waarom zou u een videowall huren?

Soms is een klein beeldscherm genoeg om uw publiek te bereiken, maar soms ook niet. Door een videowall te huren beschikt u direct over een echte ‘eye-catcher’. Uw boodschap valt hierdoor niet alleen beter op, maar houdt de aandacht ook langer vast. Bovendien is het huren van een videowall in sommige gevallen handiger dan het gebruiken van andere oplossingen. Projectoren en beamers hebben bij fel omgevingslicht immers meer moeite om een helder beeld weer te geven, terwijl videowalls vaak zelfs bij vol daglicht goed zichtbaar blijven.

Het spreekt voor zich dat het voordeliger is om een videowall te huren dan er zelf een te kopen, hoogwaardige videowalls zijn immers opgebouwd uit meerdere schermen. Daarbij geldt ook dat verhuur meer zekerheid geeft over de werking van de installatie, aangezien Business IT Rent haar systemen uitgebreid test en goed onderhoudt.

Zou u graag een videowall willen huren voor uw volgende event, en wilt u weten wat Business IT Rent u kan bieden? Onze specialisten werken graag met jou samen voor het beste advies op maat. Daarbij maken wij het huren van een videowall altijd zo simpel mogelijk, wij hebben namelijk alle technische expertise in huis om de installatie vakkundig af te handelen, en ook het transport naar de locatie wordt in eigen beheer verzorgd.

Heeft u specifieke technische vragen, of wilt u meer weten voordat u bij ons gaat huren? Neem dan contact met een van onze medewerkers. Business IT Rent is 24/7 beschikbaar en staat dus altijd klaar om u te helpen. Wij leveren videowalls in alle soorten en maten door heel Nederland, met statief of aan de muur bevestigd. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer weten over Business IT Rent? Volg ons dan op Twitter of like onze Facebook pagina.