Acer brengt binnenkort een all-in-one Chromebase op de markt. De Chromebase 24 is een all-in-one met een Intel-processor en een 23,8″-ips-scherm met 1920×1080 pixels dat tussen de 5 en 30 graden kan draaien. Ook komt het bedrijf met een nieuwe Chromebook 11.

De all-in-one wordt geleverd met vesa-bevestigingspunten en 8GB ddr3l-ram. Ook is er een versie beschikbaar met een touchscreen dat tien vingers tegelijk kan uitlezen. Voor de externe verbindingen bezit het apparaat een 802.11ac-wireless-optie of een gigabit-ethernetpoort.

Andersom kan het apparaat omgevingsgeluid opnemen via vier microfoons en beeld via een webcam die enigszins gedraaid kan worden. Overige specificaties zijn nog niet bekendgemaakt, omdat deze volgens het bericht op de site van Acer per regio zullen verschillen. Prijzen zijn nog niet bekend.

Acer Chromebase 24Acer Chromebase 24Acer Chromebase 24Acer Chromebase 24

Acer Chromebase 24

Naast de Chromebase 24 kondigde het bedrijf de komst van een nieuwe 11,6″-Chromebook aan in de Chromebook 11-lijn: de CB3-131. De Chromebook is gericht op situaties waarin niet heel secuur met hardware wordt omgegaan, zoals op school. Zo zou het apparaat 60kg neerwaartse kracht op de cover kunnen weerstaan. Ook moet een val tot een hoogte van 60cm geen schade opleveren.

De CB3-131 weegt 1,1 kilo en is 18,6mm dik met een mat 11,6″-scherm met een resolutie van 1366×768 pixels. Verder kan het kleinood met 2 of 4GB ram geleverd worden en met 16 of 32GB emmc-opslaggeheugen. De accu moet tot negen uur meegaan. Het apparaat beschikt over bluetooth 4.0, usb 3.0, een sd-kaartlezer en hdmi. De CB3-131-Chromebooks moeten vanaf februari beschikbaar zijn in Europa en het Midden-Oosten voor prijzen vanaf 329 euro.

Acer Chromebook 11Acer Chromebook 11Acer Chromebook 11

Chromebook huren bij Business IT Rent?

Chromebook huren? Wij leveren ook alle mogelijke aanvullende opties voor laptops, Chromebooks en netbooks. Geleverd door heel Nederland met 24 uur service. Wij voorzien in elke behoefte op elk moment. Kleine of grote klussen, voor ons maakt dat geen verschil, wij behandelen uw opdracht altijd met dezelfde aandacht en zorg. Wij kunnen altijd snel leveren, ook als het om grote aantallen gaat!

Zit u met spoed in nood voor extra laptops? Geen zorg. We zorgen dat u snel van de benodigde hardware wordt voorzien. We bezorgen door heel Nederland. Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem, Business IT Rent levert maatwerk. Neem gerust contact met ons op. We willen altijd aan uw wensen te voldoen.